Download Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w Terbaru


Lamanya: 03:49

Ukuran: 3.47 MB

Melihat: 436,328

Semoga Anda musik bahagia. Download Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w di InscribeMusic.com mp3. Download Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w di InscribeMusic.com - Download Lirik Lagu Terbaru - share lagu favorit saya. Lagu terbaru dari GMLT
Cipt : GMLT/Barajuzty
Vocal : GMLT

‌Nrimo lungamu

#INTRO
Pancen ngene pancen akhire atiku remuk tok tinggalke wis cukup wae wis cukup semene tresnoku karo koe.

Uwis Kabeh wis tak lilakke Iki atiku loro rasane senajan sayangku mung Karo koe raiso tak peksake.

Uwes lilo atiku loro koe lungo mergo ra tresno koe bakal nyanding wong liyo aku ora Popo.

Pancen Niki sampun dalane roso senengku Karo koe Kabeh Iki rep tak lalekke kenangan ku Karo koe

Repp
Roso sayang roso seneng Karo koe wis cukup tekan semene rasah di teruske loro atiku Iki ora iso tak tambani ngrasake koe kui wis gawe loro ati.

aku rarep getuni aku rarep gondeli snajan ati Iki uwis tresno setengah mati mugo wae koe kui cepet oleh pengganti sing iso luwih ngerti timbang aku iki

Reff
Tinggalno aku dewe lungoo sak lawase aku rabetah ngrasake tresnomu sing koyo ngene

Uwes cukup tak lalekke kenangan ku Karo koe aku wis nrimo tok tinggalke wis cukup semene

Repp
Uwes Kabeh tak laleke kenangan ku Karo koe koyo uwis wae ora Ono wedokan liyane cintamu tak lalekke cintamu tak tinggalke wis rasah tak pikirke wis cukup tak lalekke
roso sayang tenanan kok malah nggo dolanan Nek koe uwis lungo ramarai pikiran Nek tak pikir tros Ndak malah koyo wong edan mugo koe iso Mulyo rasah ngarepke balikan

Reffren wedok

Yowis kangmas Nek kui karepmu aku lungo ninggalke tresnamu tak lalekke Kabeh kenanganmu lilakno aku lungo Seko uripmu. Nek wis ngono koe uwis nrimo aku lungo Karo wong liyo maafke aku wis gawe cidro atimu loro tak tinggal lungo. Download Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w mp3 gratis

Lagu Nrimo lungamu (new version) GMLT c.r.e.w video

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3